S velikim ponosom možemo reći da evotv ima novi webshop!

Od 05. rujna svi novi korisnici moći  kupiti evotv uređaje kao i uslugu televizije na bonove (evobon) preko webshopa moj.evotv.hr

Webshop omogućuje ti online aktivaciju evobona, a da bi mogao izvršiti kupnju i/ili aktivaciju moraš biti registriran na evotv webshop. Registraciju napravi ovdje.

Evotv je također pripremio dodatne pogodnosti evobon usluge. Uz svaki kupljeni evobon, dobivaš  evotv Videoteku potpuno besplatno za vrijeme trajanja usluge evobona, a uz svaki kupljeni evobon s uključenim HBO i Cinemax kanalima dobivaš HBO GO.

Registracijom na webshop možeš pristupiti „kodu za vanjske sustave“ koji ti omogućuje pristup dodatnom sadržaju evotv Videoteke i HBO GO.

Nakon što imaš kod, registriraj se na Videoteku i HBO GO, unesi kod i uživaj u preko 250 filmskih naslova koje ti pruža Videoteka i preko 4800 sati najboljeg sadržaja koji je dostupan na HBO GO.

Posjeti i istraži novi evotv webshop moj.evotv.hr

Tvoj evotv!

Prelazak na novi DVB-T2 signal

Od 12. studenog 2020. godine zemaljski TV signal u Republici Hrvatskoj unaprijeđen je poboljšanim DVB-T2 signalom. DVB-T2 besplatan je TV signal za emitiranje nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa u zemaljskom odašiljanju koji osigurava odašiljanje u visokoj […]