Prelazak na novi DVB-T2 signal

Od 12. studenog 2020. godine zemaljski TV signal u Republici Hrvatskoj unaprijeđen je poboljšanim DVB-T2 signalom. DVB-T2 besplatan je TV signal za emitiranje nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa u zemaljskom odašiljanju koji osigurava odašiljanje u visokoj kakvoći slike (High Definition – HD).

Kako biste mogli primati novi DVB-T2 signal i nastaviti gledati zemaljske TV programe, morate imati TV uređaj ili digitalni prijamnik koji podržava DVB-T2 s HEVC/H.265 sažimanjem. Stoga, ako Vaš TV uređaj ili prijamnik ne podržava DVB-T2 – HEVC/H.265 – ne možete gledati zemaljske TV programe.

U slučaju da još uvijek niste zamijenili svoj stari prijamnik ili Vam TV ne podržava DVB-T2 s HEVC/H.265 tehnologiju, javite se na 0800 0707 i ponudit ćemo Vam najpovoljnije opcije za jednostavan i bezbrižan.

Više informacija na https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/evotv/

Vaš EVOtv

Još bolji signal za Požešku Kotlinu i Novu Gradišku!

U rad je pušten novi odašiljač na Psunju koji će pojačati prijem i kvalitetu evotv signala na području Požeške Kotline, Nove Gradiške i okolice. Ponudu za nove korisnike pregledaj ovdje, dok akcijske ponude i uređaje možeš pregledati […]