Prelazak na novi DVB-T2 signal

Od 12. studenog 2020. godine zemaljski TV signal u Republici Hrvatskoj unaprijeđen je poboljšanim DVB-T2 signalom. DVB-T2 besplatan je TV signal za emitiranje nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa u zemaljskom odašiljanju koji osigurava odašiljanje u visokoj kakvoći slike (High Definition – HD).

Kako biste mogli primati novi DVB-T2 signal i nastaviti gledati zemaljske TV programe, morate imati TV uređaj ili digitalni prijamnik koji podržava DVB-T2 s HEVC/H.265 sažimanjem. Stoga, ako Vaš TV uređaj ili prijamnik ne podržava DVB-T2 – HEVC/H.265 – ne možete gledati zemaljske TV programe.

U slučaju da još uvijek niste zamijenili svoj stari prijamnik ili Vam TV ne podržava DVB-T2 s HEVC/H.265 tehnologiju, javite se na 0800 0707 i ponudit ćemo Vam najpovoljnije opcije za jednostavan i bezbrižan.

Više informacija na https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/evotv/

Vaš EVOtv

Obavijest korisnicima

Obavještavamo vas da se 1. lipnja 2022. HT Produkcija d.o.o. planira pripojiti Hrvatskom Telekomu d.d. Ovo pripajanje nema nikakvog utjecaja na vašu EVOtv uslugu te možete bezbrižno nastaviti s gledanjem omiljenih EVOtv kanala. – Više informacija na […]